Stuur me een berichtje

Bliep. Bliep.

Zoals je op de website hebt kunnen lezen is er een heleboel mogelijk. Ik kan niet alles omschrijven en daarom is het handig contact met me op te nemen zodat we samen kunnen kijken of ik een match voor je ben. Ik fotografeer vooral waar mijn hart van áán gaat, want dan is dat zichtbaar in mijn werk. Gelukkig heb ik een groot netwerk met veel goede en creatieve fotograferen dus mocht ik je niet kunnen helpen dan kan ik je met veel liefde doorverwijzen naar iemand anders.
Ik vind het vooral leuk van je te horen. Wie weet wat er dan van komt. Ook sta ik altijd open voor tof en bijzonder vrij werk.

Dus heb jij na het bekijken van mijn website interesse in mijn fotografie, neem dan contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan doen. Ik vind het leuk om te sparren en mogelijk een plan met je te maken.

 • mail: jentl@echtefotografie.nl
  telefoonnummer op aanvraag
  regio Utrecht. Maar bij toffe en bijzondere dingen kom ik overal.

  Gooi een berichtje naar me
  -Foto’s die zijn gemaakt en worden geleverd door mij zijn niet voor commercieel gebruik, tenzij anders is afgesproken. Publicatie is wettelijk niet toegestaan zonder mijn toestemming én naamsvermelding.
  SVG Icon

  Wil je geen fotosessie bij me boeken? Of misschien wel maar niet nu 123? Wil je bijdragen aan (mijn) vooruitgang? Je kunt iets doneren in de digitale spaarpot. Dit gaat allemaal naar de nieuwe camera die nodig is en wat meer helpt me goed te ontwikkelen tot de fotograaf die ik wil zijn. Voor ruilvoorstellen ben ik ook altijd in.

  Wil je door middel van een Tikkie betalen? Dat kan. Het bedrag staat leeg dus dit kun je zelf invullen. Dank voor je donatie!
  tikkie
  Met PayPal betalen is ook mogelijk.