about

Hi!

Het gelukkigst ben ik in een kringloopwinkel. Je kunt me er wekelijks en soms wel vaker vinden. Struinen, niet eens om te kopen, tussen alles wat een verhaal heeft. Ik heb tevens een lijstje dat ik af blijf gaan en zo vind ik altijd schatten. Boeken van schrijvers en uitgeverijen die ik liefheb, om net die ene uitgave die ik nog niet heb te vinden. Dat ene potje, dat ene zelfgemaakte schilderijtje, die ene knoop die nog ontbreekt op het shirt van een van mijn kinderen. O ja, want het klopt natuurlijk niet hè, ik ben heus niet het gelukkigst in de kringloopwinkel.

Ik heb namelijk twee allerleukste kinderen. Mijn augustus duo van 11 en 9 jaar. Met z’n drieën beleven we veel leuks. We zijn creatief, houden van het bezoeken van een museum, van boswandelingen, films kijken, oneindig bordspelletjes spelen en dansen op ABBA of karaoke doen in de auto.

Verder kun je me blij maken met sushi, zeker met lieve vriendinnetjes. Maar ook zonder sushi ben ik dankbaar voor de bankmomenten, lange app gesprekken en wandelingen die ik met vrienden kan hebben. Graag kom ik in het theater of in clubs. En ik zou nog graag meer van de wereld willen zien dan ik tot nu toe heb gezien.

Ik heb een hart voor kinderen, een liefde voor taal, voor fotografie, voor mensen, voor levensverhalen, de natuur, lekker eten. Ik word blij van kinderen in laarsjes, kinderen die eigen kledingkeuzes maken, kinderen die dingen op hun eigen manier maar vooral moment doen. Ook heb ik wat jaren een succesvol bedrijf gehad met mijn zelfgeschreven poëzie. Hier hoop ik weer mee verder te kunnen. Met fotografie combineer ik regelmatig het schrijven en als ik voel toe te zijn eraan zal ik ook weer meer doen ermee, want het borrelt.

Op dit moment ben ik 39, volgens mijn oudste vooral bijna-40, en ik vind het maar ingewikkeld om in tekst te delen wie ik ben. Misschien merk je het wel als ik je mag vastleggen op beeld want ik neem mezelf altijd mee. En misschien zie je het zelfs al een beetje als je alle foto’s bekijkt. Want in al wat ik maak zit mijn hart.
about